Anna's Beautysalon

  • Behandeling op afspraak
  • Gevestigd bij: Scheers Hair & Beauty
  • Hoofdstraat 88, 2181 EG Hillegom
  • 06 -272 95 607

STIVAS gediplomeerd

Vrouw met bloem

Dermashaper

De Dermashaper heeft een zeer intensieve werking met direct zichtbaar resultaat. Direct na de behandeling is een aanzienlijke verbetering van de huid zichtbaar. Zelfs enkele dagen na de behandeling voelt de klant nog de aangename nawerking van de behandeling. Een unieke ervaring waarbij u het resultaten direct ziet en voelt. De DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen.nl:

 Intensieve huidverjonging
 Verstevigende gelaatsbehandeling
 Drainage onder de ogen
 Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
 Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acne behandelingen, chirurgische ingrepen, micro dermabrasie en fruitzuuurpeelingen
 Kalmeren en herstellen van de huid na ( zon ) verbranding
 Het behandelen van verklevingen en littekens op het gelaat
 Vermindering van spierverklevingen in de rug.

De behandelingen met de DermaShaper  geven direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De huid krijgt meer spanning, rimpels zijn minder diep, wallen zijn zichtbaar minder en de huid vertoont aanzienlijk minder roodheid. De behandeling met de DermaShaper wordt dan ook de instant Face lift genoemd. Tevens is het mogelijk om met thermashaper werkstoffen in te sluizen.

Ultrasoon
Ultrasoon zijn zeer hoge geluidsgolven die voor het menselijke oor niet hoorbaar zijn. Deze geluidsgolven wekken trillingen op die effectief toegepast kunnen worden bij gezichtsbehandelingen. Bij de DermaShaper is het mogelijk om met continue of pulserende ultrasoongeluid te werken. Ultrasoon heeft diverse effecten op de huid. Door de energie van de ultrasoongolven en de warmteontwikkeling wordt het celmetabolisme gereactiveerd door stimulatie van de fibroblasten. De doorlaatbaarheid van de huid wordt verhoogd waardoor actieve werkstoffen beter in de huid kunnen worden gebracht . Door de trillingen die ultrasoon maakt, ontstaan in de huid moleculeraire wrijvingen, waardoor verharde of verkleefde vezelstructuren verminderen. Andere toepassingen van continue of pulserend ultrasoongeluid zijn spierontspanning, pijnvermindering, betere doorbloeding en bevordering van het regeneratievermogen van de huid.Tenslotte heeft ultrasoon ook een drainerende werking.

Elektrotherapie
Bij de elektrotherapie wekken de stroomimpulsen spiercontracties op. Voor elke spiercontractie is een verhoogde bloedtoevoer nodig. Bovendien worden door elektrotherapie de verslapte spierweefsels verstrekt en worden vetophopingen in het weefsel afgebouwd. U kunt het vergelijken met "fitness" voor de huid.