Vitaliteitscoach

Iedereen weet dat je vitaal voelen en goed in je vel zitten, een grote invloed heeft op jouw gezondheid en de huid. Stress is de grootste boosdoener die verstoring diep in de cellen veroorzaakt. Maar wat doe jij om je vitaal te voelen en de kwaliteit van jouw leven te verbeteren?
Met trots deel ik je mede dat ik vanaf heden ook vitaliteitscoach diensten aan je kan bieden. Dit uiteraard d.m.v. coaching, maar ook d.m.v. de Access Bar (AB) massage. Access Bar massage is gericht op het herstel van balance tussen geest & lichaam.
A. B. Massage: met het licht aanraken van 32 drukpunten op het hoofd lost je beperkingen in bepaalde gebieden van je leven op.
A.B. is een krachtige manier om blokkades in het lichaam op te lossen, zodat de energie weer lekker vrij kan stromen.
Omdat ik onderling mijn klanten merkte dat er behoefte was aan deze coaching en massage (aanraking), heb ik besloten om dit te leren en in praktijk te brengen.
Mede door corona ervaren we meer stress, angst, eenzaamheid etc. En juist nu moeten we werken aan het versterken van ons immuunsysteem!

Wil je innerlijke rust? Wil je meer energie en vitaler zijn? Wil je je beter in je vel zitten en daardoor betere gezondheid en stralende huid? Maak dan kennis met Access Bar (AB) en onderga een sessie van ca 70 min! Het is ook mogelijk om een verkorte sessie te doen van 30 min.