Anna's Beautysalon

  • Behandeling op afspraak
  • Gevestigd bij: Scheers Hair & Beauty
  • Hoofdstraat 88, 2181 EG Hillegom
  • 06 -272 95 607

STIVAS gediplomeerd

Vrouw met bloem

Voeding / Succesvol afvallen

fruit Wilt u afvallen, maar is het u alleen nog niet gelukt, dan bent u bij Anna's Beautysalon aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor gewichtsverlies, het aanleren van een gezonde voedingspatroon, detox of beautyfood-adviezen.
Voeding is de sleutel tot gezondheid. Je bent wat je eet, zegt men... Daar profiteert niet alleen uw huid van, maar ook voelt u zich energieker en gelukkiger!

Een gezond gewicht en een slank lichaam, kunnen de kwaliteit van je leven aanzienlijk verbeteren!

Ik wil je dan graag uitnodigen voor een 1e consult en vervolgens voor het volgen van een 6-weeks programma, waarin u persoonlijke begeleiding krijgt in het aanleren van gezonde leefstijl.

Afvallen door de juiste voedingspatroon, zonder diëten, poeders etc. ... dat kan dus echt!
Tijdens het volgen van dit programma zult u dit ervaren: Door het aanpassen en aanleren van gezonde voeding, brengen we uw hormoonhuishouding in balans.

Uit een Brits onderzoek blijkt dat mensen die "snel even" gewicht willen verliezen, daar vrijwel nooit in slagen. Ze ontdekten dat mensen die op dieet gaan dit niet langer dan gemiddeld 15 dagen volhouden, en dat zij vervolgens binnen 3 weken meer dan drie kilo aankwamen.
Wetenschappers hebben ontdekt dat zowel mannen als vrouwen die 13-15 kg zijn aangekomen tot wel 60% meer kans hebben op een vorm van kanker.

"Ik neem nu verantwoordelijkheid voor mijn eigen resultaat door nu actie te ondernemen, en het resultaat wat ik wil zal daarna volgen, daar vertrouw ik op".

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor een consult, bel dan: 06-27295607, mail: info@annasbeautysalon.nl of gebruik het contactformulier.